Rólunk

Cégünk, a MOPED Autó és Alkatrész Kft. hivatalos magyarországi  mopedautó importőr, forgalmazó és alkatrész ellátó, továbbá szakszerviz, amely felkészült szakembereivel, tudásával, tapasztalatával a legmagasabb színvonalon kívánja kiszolgálni Önt.

A MOPED Autó és Alkarész Kft. küldetése a mopedautók térnyerésének elősegítése, a lehető legtöbb információ szolgáltatása, hogy

  • Ön a lehető legkisebb költséggel autózhasson,
  • ezen járművek alacsony fogyasztása és károsanyag kibocsátása révén hozzájárulhassunk a környezet védelméhez,
  • és mindezek mellett olyan magas szintű szerviz szolgáltatás és alkatrészellátás biztosítása, amely hosszú időre garantálja az Ön járművének megbízható működését, így az Ön elégedettségét.

A MOPED Autó és Alkatrész Kft. kizárólag szakmailag felkészült, profi munkatársakat alkalmaz, akik több éves szakmai múlttal, megbízható munkával és referenciával bizonyították elkötelezettségüket ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában.

Csapatunk már közel húsz éve személy- és tehergépjármű javítással foglakozik. A mopedautók iránti elkötelezettségünk is már sok-sok évre nyúlik vissza a Ligier márka bevezetésével.

  • Az évek folyamán több gyártóval kötöttünk importőri szerződést mopedautókra és alkatrészeikre, így jelenleg több gyártóval is kapcsolatban állunk:
    LIGIER GROUP: LIGIER, MICROCAR
  • AIXAM
  • CASALINI
  • Egyéb márkák: BELLIER, JDM, CHATENET, GRECAV

 

Szerviz, javítás


Cégünk mopedautó gyári alkatrészellátó Magyarország egész területén.

Vállaljuk mopedautók garanciális szervizelését (tőlünk vásárolt járművekre és igazolt garanciális idő alatt lévő járművekre), továbbá garanciális időn túli mopedautók javítását, karbantartását.

Cégünk saját járműszállító autóval rendelkezik, így a mopedautójának szállítása telephelyünkre vagy a megrendelt helyre az egész ország területén, de akár az országhatáron kívül is megoldható.

FONTOS! Ki kell hangsúlyozzuk, hogy a balesetmentes közlekedéshez és megbízható működéshez mennyire elengedhetetlen a gyári alkatrészek használata és azok beépítése a  mopedautókba a javítások, karbantartások során.

 

Értékesítés


Új mopedautók értékesítése

A gyártmányok és típusok leírásai megtalálhatóak weboldalainkon: moped-auto.hu, ligier.hu, aixamerd.hu

Amennyiben további kérdése merülne fel, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Használt mopedautók értékesítése

Új járművek mellett használt mopedautók értékesítésével is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Kínálatunk folyamatosan változik, cserélődik, ezért bővebb információkért és a pontos kínálatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Igény esetén bizományosi értékesítést is vállalunk.

 

Céginformációk


A cég székelye:
2049 Diósd, Ady Endre utca 4/A

A cég telephelye, alkatrészbolt, szerviz és jármű értékesítés:
2030 Érd, Vörösmarty utca 5.

Telefonszámunk:
36-23 365-636

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 22759269-2-13

EU adószám: HU22759269

Cégjegyzék szám: 13-09-138974

Banki adatok
K&H Bank: 10403136-50526571-67671000
OTP Bank: 11706016-20828987-00000000

Tárhely szolgáltatónk: tarhely.eu
 

Rólunk

A Mopedauto Magyarország Kft. hosszú évek óta a legnevesebb mopedautó márkák, úgymint a Ligier, Microcar, Aixam és Casalini hivatalos magyarországi márka képviselete.

Szolgáltatásunk új mopedautók forgalmazása, garanciális szakszerviz és javítás, gyári és egyéb alkatrészek forgalmazása, használt mopedautók értékesítése. Bővebben...

 

 

 

 

 

Impresszum

Weboldal üzemeltető:

MOPEDAUTO MAGYARORSZÁG  Kereskedelmi Kft.

Székely: 2049 Diósd Ady E. u. 4 /A 
Telephely: 2030 Érd Balatoni utca 95.
Telefon: 36-23 365-636
Mobil: 06-70-215-2965
Adószám: 25793914-2-13
Tárhely szolgáltatónk: tarhely.eu

© 2020 Moped Autó és Alkatrész Kft. • Minden jog fenntartva!

Keresés